[
Read / Sign my guestbook ]

 

NUCH NV-2000 NORDV-2002
24.12.1995-06.07.2011

 

Ferdig øyenlyst 22.11.2002 og er fri for alle arvelige øyensykdommer  7 år gammel. 
Patella Luksasjon =0/0 siste ex.12.12.06 ved nesten 11 års alder.

Pr. November 2003 Totalt utstillt 15 ganger med følgende resultater:
            10 x 1pr.     14 x CERT/CK            10 x BIR/BIM
Se Tillys kritikker
TILLY 9 ÅR
Tilly 8,5 år aug 2004
Tilly's bror  Top World of Woodland Cottage ble Verdensvinner hann 1998 i Helsinki med ca 120 Cotons. Tillys sønn Tidelidee's Ziggy Stardust ble Verdensvinner hann 2007 i Mexico.

Tilly ble Best i Show på Coton Open show i Fredrikstad 20.september 2003. Hun ble også BIS Veteran Coton som eneste veteran. :-) .Dommeren Ligita Zake fra Latvia  skrev bl.a. i kritikken sin: Nearly 8 year old bitch in exellent condition. Nesten 8 år gammel tispe i eksellent tilstand.
Tilly er ca 25 cm høy.
Tilly forteller:
Jeg er en hund av rasen Coton de Tulear som ble født julaften 1995 i Belgia hos Micky Ceriez i en av verdens ledende kenneler for min rase, Woodland Cottage.  Mickey kalte meg a "Christmas Miracle". Mitt fulle navn er Tidelidee of Woodland Cottage. I  99 kom jeg til Kai, Liv Anne, Sara og Viktoria på Nerdrum i Fet Kommune. Der trives jeg og har hatt 2 kull  for Inger og Øystein i kennelnavnet Symphony's. Siden ble jeg hunden til Kai og Liv Anne på ordentlig. En av de første valpene mine beholdt vi så hun bor sammen med meg her og heter Symphony's Lady Madonna eller Leeloo til vanlig ( Uttales Lilo) Jeg er en veldig god mor og omsorgsfull bestemor, og mine valper har fått den aller beste start i livet. Jeg elsker å bli stelt og sovner på fanget til Liv Anne når hun børster meg. Jeg er en veldig rolig og snill hund.  Unntatt når jeg passer på huset vårt og når jeg møter andre hunder kan jeg være veldig bjeffete for at de skal stå rolig så jeg kan lukte på dem. Jeg er ikke så vant til å omgåes andre hunder enn Cotons fra livet mitt i kennelen i Belgia. Mamma sier at jeg burde treffe andre hunder oftere men det er ikke alltid vi treffer andre hunder på turene våre og mange vil ikke hilse på meg heller. Når jeg er på utstilling bjeffer jeg på de tre første hundene jeg ser og så er jeg ferdig med det. Når vi får besøk av andre Cotons og hunder jeg kjenner er jeg verdens snilleste. Jeg er veldig rolig og bedagelig men jeg elsker å gå tur, da kan jeg gå i timevis. Jeg bryr meg ikke noe om baller, pinner og leker. Jeg er en ordentlig dame og beveger meg med verdighet. Leeloo vil ofte leke med meg i hagen men det har jeg vokst fra. Men hvis vi har besøk av små valper blir jeg veldig leken, også når det er noen kjekke unge hannhunder jeg kan flørte vilt med. Jeg elsker å kjøre båt og bil da legger jeg meg bare ned og slapper helt av.  

Trykk her å se stamtavlen min.

            
                                         

Her blir jeg Nordisk vinner.
Handler: Inger
Her er bilde av mammaen og pappen min.
Phatal of Woodland Cottage og Italique
begge eid av Mickey Ceriez,
Woodland Cottage, Spain

Området ble sist oppdatert 23.10.11.