Mail
Sign my Guestbook from Bravenet.com Free Guestmap from Bravenet.com 
Please place your pin on our new
Cotonfriends world-map
     

Forsiden
Nyheter

Hundene
Rasen
Valper
Stamtavler
Våre Champions
Valpekjøp

Butikk
Presseklipp
Stell av Coton
 

Vi  overholder selvfølgelig avlsetiske retningslinjer vedtatt av NKK og  NMK, med hensyn til bl.a. minimums  alder før parring,
pause mellom kull etc. til beste for hundene våre.
Våre valper kan ikke videreselges til tredjemann og vi har forkjøpsrett ved salg/omplassering i våre kontrakter.
    
  Trykk her for bilder av siste kull.

   
 
Noen rapporter fra valpekjøpere:

"Han er verdens snilleste hund! Jeg har aldri hatt en så rolig, søt, snill og deilig hund før. Han stortrives i sitt nye hjem. Løper etter kattene for å leke, elsker å leke med den store hunden og han koser med alle som vil kose. Han er ikke redd for noen verdens ting, har et ego som er 10 ganger så stort som seg selv. Han har tatt Bastøferjen, det var spennende det! Han har ligget i bilen alene, da bare sov han. Det samme gjorde han da han var alene to timer hjemme. Han elsker å være med på jobben min og leke med alle de snille elevene - som forguder han! Han støvsuger huset sammen med meg, står gjerne oppå den! Da vi var hos dyrlegen ville han hilse på alle og det var så mange morsomme lukter han måtte undersøke. For å si det på en annen måte, jeg har aldri før hatt en hund om liker støvsugeren, dyrlegen, ferjer eller å være i bilen alene!
Men som alle andre menn, når det kommer til ting som er for nært....som bæsj i rompa, klipping av negler, eller noen kommer til å trå litt for nærme han så hyler han som om vi hadde stukket han med nål! Han er en skikkelig MANN med andre ord ;-) En ordentlig pappagutt er han blitt, ligger helst hos pappa om natten, men godtar like godt å ligge i sengen sin. Men med en så bedårende hund så formelig sloss vi om å ha han i sengen ;-) Har aldri hatt hund i sengen før, men denne gangen gav jeg opp før jeg kjøpte .... han er jo helt til å spise opp og den pelsen da!

Han lærer fort også. Å sitte har han gjort lenge, nå lærer vi han å ikke ta godbiten som ligger på gulvet før han får lov og det er gøy!"

 

 

"Vi hadde ham med i selskap i går med flere barn og folk som kom og gikk hele tiden.  Han bjeffet ikke en eneste gang, og sjarmerte alle (som bare snakker om jakthunder).

Han gikk fra fang til fang og hadde det helt topp."

"X  er utrolig! Han er rolig og trygg. Natten har vært helt super. Jeg stod opp ved 3-tiden og lot døren vår stå oppe. Han kom tuslende ut og logret med halen, glad for å se meg. Vi gikk ut en liten tur og han tisset under et tre, så gikk vi inn igjen og la oss. Jeg stod opp halv åtte og han kom tassende etter, glad og fornøyd. Vi gikk ut og da kom både tiss og bæsj. Han har enda ikke hatt et uhell inne (vi har gått mange småturer i hagen). Nå sover han på teppet sitt i stuen. Jeg hadde aldri forestilt meg at det skulle gå så smertefritt for en liten tass å bli dratt ut fra miljøet sitt og bort fra mammaen sin! Han til og med apporterer!. Han kommer med lekeball og kyllingleke og vil ha oss til å kaste den. Han kommer tilbake til oss og legger leken foran oss! Vi er veldig glade for å ha fått ham som vårt nye familiemedlem. "  
" men uansett resultater eller ikke hadde hun hvert den beste her på huset, hun er en liten maskot og lykkespreder, er du ikke i humør er det bare å titte på noen av hennes fantastiske sprell så er humøret tilbake."

"Ellers har vi det så fint med valpen. Han er en ordentlig go`gutt, så fin å ha med å gjøre. Lett å håndtere både med børste , negleklipp og i dusjen .No problem. På jobben koser han seg med alle kundene både store og små. Blir de aller minste for ivrige stikker han under sofaen men er raskt fremme igjen så han ikke går glipp av noe. Han er bare så blid og sosial mot alle."

"Det går kjempefint. Ellers har han lært å gi labb, og kanskje komme når vi roper !
Han er ikke helt stueren ennå, men vi vet at det kan ta lang tid.
 Han elsker å gå tur, selv om han venter til han kommer hjem med å gjøre fra seg.
 Er utrolig tillitsfull, helt vill og glad uansett hvem han møter.
Han leker også fint med andre hunder vi møter.
Ikke så glad i å bade, men holder seg i ro.  Elsker å bli fønet. Han sjarmerer de fleste i senk."


"
Her går det veldig bra:) X er verdens søteste valp <3   Kjørt bil, gått i bånd, spiser opp hver eneste kule av maten sin. Sover hele natten, untatt noe klynk i ny og ne..så jeg ligger nesten halvveis nedi kurven til tider...leker masse og med de utroligste ting...ligger i skrivende stund å prøver å gnager litt på pc`her :)  Er en trygg og glad liten valp som vi er kjempeglade får vi har fått lov å kjøpe av deg:) 

 
Her går det veldig fint.
N er en glad og fornøyd hund (såvidt vi kan se ivertfall)
Han har vokst en del nå og fått en ganske lang pels, og den er tykk og god.
Han er fortsatt veldig snill og han er helt vill etter mennesker og andre dyr.
Så han hilser på alle hunder han kan når vi er ute og går.
Og han tror alle også vil hilse på han, så det er en liten terrier nede i gaten som er litt redd for han.
Men det er ikke noe stort problem akkurat.
Ellers så er han nesten umulig å holde helt hvit hele tiden, han elsker å grave, så hvis han har badet er han møkkete på første tur ut.
Ungene elsker han og de er bestevenner.
Så her går alt veldig bra.
"Hei igjen.
Nå har vi hatt S. en uke.Og skal si det er en utrolig flott og flink hund. I dag har hun svømt. Vi holdt på få hetta, men hun syntes det var sånn det måtte være..Ellers  har hun lært og sitte pent for og få godbit..og vært på tur i sykkelveska til "pappa"...det gikk veldig fint men vi må nok øve litt mer før vi tør sykle med henne .At det er så varmt tar nok på henne og men det går fint. Hun drikker og spiser bra....så alt er i sin skjønneste orden.."
 "S  en blid og glad valp som alle hun møter bare synes hun er så søt. Hilser på alle og er bare glad om fremmede klapper henne. Hun virker ikke redd for noen ting. Går veldig fint i bånd nå, men forstår ikke helt hvilken side hun skal gå på. Men det retter seg nok. Har møtt andre hunder og det syntes hun er veldig morro."

"Og lille X har det rigtig godt, hun er min lille prinsesse. Hun er så mild og kjær – og stadig lille 4,5 kg – men hun har et helt specielt væsen, som jeg er vild med.
Når hun på et tidspunkt skal have hvalpe, er det helt sikkert, at jeg vil beholde en (hvis der er en god en selvfølgelig). Hun står mit hjerte meget nær, den lille og hun er begyndt at putte sig under dynen hos mig om natten – bare så hyggeligt
J Ikke længe, men bare en halv times tid. "

 
 
Det står bare bra til med oss og LJeg har lagt ved noen bilder fra påsken i år. Hun er som du ser blitt klippet i en gatesveis men er like søt (vi synes hun er enda søtere) for det.

Vi er veldig glade i henne og hun er en fantastisk fin  hund. Hun går til sengs når vi går til sengs og sover så lenge vi sover, det er ikke noe krav om tidlig morgenturer i helgende. Ønsker vi å sove til 11 synes L det er helt greit så lenge hun får ligge på armen. Da sover hun videre til det passer oss å stå opp.

Hun er flink til å gjøre kommandoer som hoppe, gi labb, dekk, sitte, danse og har nå begynt å lære seg å rulle seg rundt på gulvet når vi sier "RULL". Dessverre er hun ikke flink til å gå i bånd, men det er selvfølgelig vår egen skyld. Hun elsker å løpe uten bånd og erte de store hundene. Men hun stikker ikke av og setter seg lydig ned for å få på bånd igjen når leken er slutt og vi tar fram båndet igjen.

 
 


Tidligere kull, se meny venstre side.
Se vår nettbutikk med hundeutstyr www.doggia.no